Gamze ŞİRİN - Okul Müdürü

1975 İskenderun doğumlu, ilk, orta ve lise öğrenimini İskenderun´da tamamladı. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği ´nden 1995 yılında mezun olmuştur. 1995 yılında Rize´ de göreve başladı.2012 yılında alan değişikliği ile yan branşı olan Müzik Öğretmenliğine atanarak Erkek Lisesi´nde göreve başladı. 2015 -2020 arasında sırasıyla Olgunlaşma Enstitüsü, Evliya Çelebi MTAL ve Adasokağı Anadolu Lisesi´nde müdür yardımcılığı yaptı.2020 yılında Kurucu Müdür olarak Şehit Yusuf Aktan Kız Anadolu Lisesi´nde göreve başlayıp,aynı yıl Eylül ayından itibaren kadrolu olarak görevine devam etmektedir. Alpaslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesinde Yüksek Lisansını tamamladı.Evli ve 2 çocuk annesidir.

(322) 351 4954 Eposta